Nem hitte, hogy saját magát buktatja le

Brutális: megölte az anyját, aztán kiírta a facebookra

Nem volt nehéz a dolga a rendőrségnek, amikor rá kellett bizonyítania a gyilkosságot egy 23 éves fiatal férfire, aki saját anyjával végzett brutális módon: a közösségi oldalon saját maga dicsekedett el a tettével.

2012.07.20 17:29ma.hu

Megölte anyját, feldarabolta, majd a maradványokat egy szeméttárolóba hajigálta egy 23 éves macedón férfi. Ezt követően bejelentkezett a facebookra és az üzenőfalra a következőket írta ki: "Végeztem vele, megfojtottam." Dimitar Spasov azzal indokolta a tettét, hogy elege lett abból, hogy anyja állandóan cserélgette a partnereit.

A gyilkos azonban arra nem gondolt, hogy tettének egyéb következményei is lesznek, mint a látszólagos megnyugvás: nem sokkal az eset után a rendőrök kopogtattak nála, a kihallgatáson pedig értelme sem volt tagadni, hogy ő követte el a borzalmas gyilkosságot. Most a büntetés kiszabására vár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.