Rázuhant egy teherautó a nőre

A halálból menekült meg a gyorsasága miatt

A biztos halálból menekült meg az a brit nő, aki tizedmásodpercek alatt kattintotta ki a biztonsági övét és vetődött át az anyósülésre, miközben egy kamion borult rá.

2012.06.28 11:29ma.hu / manna.ro

Hihetetlen lélekjelenlétének köszönheti, hogy mindössze néhány kisebb karcolással úszott meg egy életveszélyes balesetet egy brit nő, akire egy kamion dőlt rá az úton. A 20 éves fiatal hölgy egy pillanat alatt felismerte a veszélyt és azt, hogy már nincs ideje elhajtani a kamion mellett, ezért az utolsó tizedmásodpercben egy mozdulattal kioldotta a biztonsági övét és átvetődött a bal oldalon lévő anyósülésre.

A jobb oldali sofőrülést teljesen összelapította a ránehezedő kamion, vagyis túlzás nélkül lehet kijelenteni, hogy a biztos haláltól menekült meg a nő, csak a karja horzsolódott fel a hirtelen mozdulattól.

Azt nem tudni, hogy a kamion mitől borult fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.