Megúszta a nő a medvetámadást

Jegesmedve támadt egy nőre a város közepén

Kivételes szerencséje volt annak a nőnek, akit egy gyárudvaron támadott meg egy jegesmedve: az állat inkább csak kíváncsi volt, mint agresszív, ezért sikerült időben elkergetni.

2011.09.07 10:29ma.hu / manna.ro

Fényes nappal támadt egy nőre Oroszországban egy jegesmedve, megmenekülését csak a közelben lévő dolgozóknak köszönheti, akik kellő hangerővel és néhány repülő tárggyal sikeresen elkergették a ragadozót.

A nő egy gyárcsarnok udvarán - feltehetően a munkahelyén - épp az udvari vécén végezte a dolgát, amikor váratlanul szembetalálta magát a jegesmedvével. Nem sokat teketóriázott, lehúzott nadrággal rohant ki a budiból, kollégái a kétségbeesett ordítására figyeltek fel, miközben a medve többször belekapott és egyszer a fogaival is megemelte a kiszemelt áldozatát.

Végül addig dobálta a többi ember különféle tárgyakkal az állatot, míg elment onnan, a nő pedig láthatóan halálra rémülten, de néhány kisebb sérüléssel megúszta az összecsapást.

Azt nem tudni, hogy a medve hogyan került az emberlakta területre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.