Izgalmakat hagy a nyári szünetre a sorozat

Képek - Esküvő, véres leszámolás, lánykérés, gyilkos vírus: búcsúzik a Jóban Rosszban

Csillagkúton mindig történik valami. A Jóban Rosszban azonban az idei évadzáró héten eddig soha nem látott izgalmakat tartogat. Egy rögtönzött esküvő, véres maffiaharc és leszámolás, meglepő lánykérés és a kórházban elszabaduló gyilkos vírus fokozza a feszültséget.

Izgalmas évadzárás Csillagkúton képgaléria

2012.06.22 13:29ma.hu

A Jóban Rosszban alkotói évről évre próbára teszik a nézők idegrendszerét. A TV2 sikersorozatának évadzárója mindig hatalmas izgalmakat tartogat, de ezúttal egy egész héten át meglepőbbnél meglepőbb fordulatokra számíthatnak a Csillagkút életét követő rajongók.

Hiába rendeződik Betty és Kardos viszonya, hiába békül ki Szilvia fia szerelmével, Zsanettel, hiába talál végre szerelemre Gyöngyi, az idilli hangulat egyáltalán nem lesz jellemző a Jóban Rosszban utolsó hetén képernyőre kerülő epizódjaira.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


A Fehér klán és Kolozsiék maffiaháborúja hatalmas méreteket ölt és a végső leszámolás áldozatokat követel. A Csillagvirág klinikára nemrég visszatért Szigeti doktor afrikai vírusának gyilkos mutációja pedig egy apró hiba folytán kiszabadul, így karantén alá kerül a kórház. Ez pedig azt jelenti, hogy fél Csillagkút élete egy hajszálon függ...

Jóban Rosszban - évadzáró hét június 25-29-ig a TV2-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.