Fogadásból került a Jóban Rosszban-ba

Képek - Felöltötte Peller Mariann a fityulát, mától apáca

Eddig ismeretlen területre tévedt év elején Peller Mariann, akit egy fogadás sodort a filmezés felé, ráadásul nem is ő volt az ötletgazda. Az apácajelenetek kedd estétől kerülnek adásba a TV2 sikersorozatában.

Itthon is virul a fityula: Peller Mariann a Jóban Rosszban apácája lett képgaléria

2012.04.24 14:29ma.hu

A történet még tavaly nyáron kezdődött, amikor a Jóban Rosszban a szokásos nyári szünetre vonult, a sorozat pedig azzal szakadt félbe néhány hétre, hogy elszabadult egy gyilkos golyó, de nem lehetett tudni, kit talál el és ki hal meg Csillagkút szereplői közül. A TV2 népszerű sorozatának producere, Nagy Tamás fogadást ajánlott Hudák Anita műsorvezetőnek, hogy ha kitalálja, ki lesz az áldozat, bármit kérhet a sorozat vezetőjétől.

Anita pedig eltalálta és mivel nagy kedvence a sorozatbeli Tamás atya megformálójának, Száraz Dénesnek, kívánsága az volt, hogy szerepelhessen vele néhány jelenet erejéig. A sztár azonban nem egyedül vállalta be ezt a feladatot, hanem magával hívta az ugyancsak TV2-ből ismerős hírességet, Peller Mariannt, majd felöltötték a fityulát és beálltak az atya mellé apácának.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Utóbbi bevallotta már a januári forgatások után, hogy bár teljesen ismeretlen volt számára ez a terep, mégis jól érezte magát. Az új feladatot kihívásként élte meg, ám a stábtagok kedvesek és befogadók voltak, de még a technikai csapat is azon volt, hogy megkönnyítse a mintegy két hétre elegendő felvételek idején a két beugró szereplő dolgát.

Az is sokat számított Mariannak, hogy a színészek többségét már korábbról ismerte, Tóth Rolanddal a rádióban voltak kollégák, Szabó Zsófival rendszeresen összefutnak különböző rendezvényeken, ami pedig "főnökét", Tamás atyát illeti, pontosabban Száraz Dénest, őt a színészként dolgozó testvérén, Peller Annán keresztül ismeri. Igaz, mint fogalmazott, eddig csak köszönő viszonyban voltak, ám a közös munka gyorsan feloldotta a hangulatot közöttük.

A munkának most érett be a gyümölcse: a nézők kedd estétől láthatják két héten keresztül a két apáca kalandjait, de az csak a sorozat részeiből derül ki, hogy hogyan kerülnek a papi lakba és milyen felfordulást okoznak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.