Alapos tesztnek vetették alá a sorozatsztárokat

Képek - Nem voltak szívbajosak a Jóban Rosszban sztárjai!

A legkevésbé sem szívbajosak a Jóban Rosszban sztárjai és erről most már papírjuk is van: az egyébként is egészségtudatos hírességek kardiológiai vizsgálaton vettek részt, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára.

Megnézték a sorozatsztárok szívét képgaléria

2012.05.02 12:29ma.hu

Harmadik alkalommal került sor a Jóban Rosszban szereplőinek kardiológiai vizsgálatára, melyet Prof. Dr. Merkely Béla mint a Magyar Kardiológusok Társaságának elnöke, és egyben a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának igazgatója koordinált.

A Csillagvirág Klinika dolgozói nagy hangsúlyt fektetnek egészségük megőrzésére, illetve annak rendszeres kontrolljára. Szabó Zsófi és Gazdag Tibor mellett Kondákor Zsófi, Fábián Anita, Madár Vera, Bortbáth Otília, Cs. Németh Lajos, Bozsó Péter, Mihályfi Balázs, Jánosi Dávid és Kembe Sorel is ellátogatott a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjába.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Köztudottan sportmániás vagyok és odafigyelek arra is, mit eszem. Emellett azonban szerintem még ilyen fiatalon is fontos, hogy rendszeresen járjak orvoshoz. Jó képben lenni azzal, hogy mit bírok, milyen az egészségem, hiszen inkább időt áldozok egy-egy ilyen felmérésre, mint hogy valami baj legyen és erre biztatok mindenkit. Szerintem téves az a hozzáállás, hogy csak az idősebb korosztálynak kell odafigyelnie ilyen szinten magára” – mondta Szabó Zsófi.

Teljes körű kardiológiai szűrésen vettünk részt, melyet rendkívül fontosnak tartok, minden évben elmegyek. A vérvétel központi fontosságú, hiszen egy átfogó képet ad az egészségügyi állapotunkról. Szerencsére teljesen megnyugodtam, mert mindent rendben találtak, az orvos szerint olyan szívem van, akár egy sportolónak” – számolt be a vizsgálatról Gazdag Tibor.

Emellett heti 2-3 edzéssel igyekszem szinten tartani az állóképességemet, étkezés terén pedig ügyelek a mértékletességre. Próbálok változatosan táplálkozni, hogy minden szükséges tápanyaghoz hozzájusson a szervezetem” – tette hozzá a Jóban Rosszban Pongrácz doktora, aki az eddigi három szűrés egyikét sem hagyta ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.