Hat óra különbséggel haltak meg

Egy nap alatt, de két balesetben halt meg a testvérpár

Ugyanazon a napon, de még ugyanazon az úton is halt meg egy testvérpár, csakhogy két külön balesetben, egymástól hat óra eltéréssel. Mindkettejüknek egy-egy teherautó okozta a vesztét.

2012.06.08 13:29ma.hu

Csak néhány óra és néhány kilométer: ennyi volt a különbség egy romániai testvérpár halála között, a szülők még a legvadabb rémálmukban sem hitték volna, hogy így veszítik el mindkét gyermeküket. A fiatalok a Resicabányát Karánsebessel összekötő E70-es úton lelték halálukat, ráadásul mindkettejük tragédiájában egy-egy teherautónak is szerepe volt.

Az első áldozat a 27 éves báty volt, aki túl nagy sebességgel próbálta bevenni az egyik kanyart, ám kisodródott, és nekicsapódott a szemközti sávon érkező teherautónak. Emanuel Davidescu a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Hat órával később húga, a 22 éves Maria Patrascu gyanútlanul utazott férjével és három gyermekével együtt egy traktor utánfutójában ugyanazon az úton, de 50 kilométerrel távolabb bátyja végzetének helyétől, amikor egy teherautó érte őket utol túlontúl gyorsan és hátulról vágódott bele az utánfutóba. Maria férje és a gyerekek az ütközés erejétől kirepültek és többé-kevésbé súlyos sérülésekkel, de túlélték a balesetet, ám Maria az életét vesztette - adta hírül a Manna című romániai internetes portál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.