A kukásemberek sokkot kaptak

A szeméttel együtt zúzták halálra a hajléktalant

Egy szeméttároló konténerben húzódott meg egy hajléktalan, a köztisztasági vállalat emberei azonban nem vették észre, csak amikor már késő volt: az aprítógép halálra zúzta.

2012.06.04 13:29ma.hu

Sokkot kapott az a két csehországi kukásember, akik a szemetesautót kezelték és halálra zúztak egy hajléktalant. Az áldozat a hétvégi heves esőzések elől menekült a biztonságos menedéknek tűnő konténerbe, a köztisztasági vállalat alkalmazottai azonban nem vették észre, hogy a szemét közé bújva fekszik, így a többi szeméttárolóhoz hasonlóan ezt is ugyanúgy borították be a zúzóval felszerelt kocsiba, ahogy szokták.

A prágai eset már a harmadik hasonló volt azt követően, hogy télen két hajléktalan ugyanígy vesztette életét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.