Kutyáival együtt betonozták be a férfit

Élve temettek el egy hajléktalant a föld alá

Csak a véletlennek köszönheti életét egy hajléktalan férfi, aki egy már használaton kívüli földalatti illemhelyre vackolta be magát. Az üreget betonlappal zárták le tegnap.

2011.03.09 11:29ma.hu / manna.ro

Elképzelni is nehéz, mit élhetett át az a hajléktalan, aki váratlanul rádöbbent: élve eltemették a föld alá!

Az eset Romániában történt, ahol egy Konstanca megyei város vezetősége úgy döntött, ideje lezárni azt a mélyedést, ami valaha föld alatti illemhelyként funkcionált, de ma már senki nem használja semmire.

Azt azonban nem sejtették, hogy valójában nagyon is használja valaki, mégpedig ottlakásra: egy hajléktalan vackolta be magát a szabad levegő metsző hidege ellen. A férfi néhány kutyájával együtt "lakott" a föld alatt.

Amikor azonban a munkások megjelentek egy nagy betonlappal és lezárták a lefelé vezető nyílást, a hajléktalan semmi jelét nem adta ottlétének, némán lapított, a munkások pedig dolguk végeztével elhagyták a helyszínt.

Aznap este a közelben parkoló taxisok figyeltek csak fel a tompa segélykiáltásokra, kis idő múlva azt is felfedezték, hogy a hangok a föld alól jönnek. Azonnal a segélyhívót tárcsázták, a kiérkező tűzoltók pedig több mint fél órán keresztül küzdöttek, hogy áttörjék a stabilan odarakott betonlapot.

A hajléktalannak szerencsére az ijedtségen kívül semmi komolyabb baja nem esett, de egy éjszakára kórházban tartották megfigyelés céljából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.