A szülők az interneten látták a borzalmat

Videó - Nem az apja volt, aki a gyereket a mosógépbe zárta

Előkerültek annak a bébinek a szülei, aki egy nyilvános mosoda egyik mosógépébe szorult és közel egy percen keresztül forgott a dobban, mire sikerült leállítani a gépet. A videón azonban nem ők láthatók!

2012.05.24 15:29ma.hu

Nem a saját apja tette a mosógépbe a csecsemőt, a mellette lévő nő pedig nem az anyja, hanem csak a bébiszittere volt - a szülők az interneten látták meg a borzalmas felvételt, hogy mi történt csecsemőjükkel. Amint arról a ma.hu is beszámolt, a rendőrség napokon keresztül eredménytelenül próbálta megtalálni a felelőtlen szülőket, elsősorban azért, hogy megbizonyosodjanak róla, a gyermeknek nem esett baja, végül a világhálót hívták segítségül.

Az épphogy totyogókorban lévő gyerekről korábban csak annyit szivárogtatott ki a rendőrség a mosoda biztonsági kamerájának felvételei alapján, hogy az apa - illetve a férfi, akiről mostanáig úgy hitték, a bébi apja - szórakoztatni akarta a gyereket, ezért tette a már bekészített ruhák tetejére, ám valamiért figyelmen kívül hagyta, hogy amint becsukja a gép ajtaját, a program automatikusan elindul és le sem lehet állítani.

A videón látható, hogy a páros kétségbeesetten próbálta kinyitni a gépet, majd a férfi elszaladt, hogy segítséget kérjen a mosoda egyik alkalmazottjától, végül ő állította le egy percnyi forgás után a szerkezetet, de még további idegtépő másodpercek teltek el, mire az ajtó biztonsági zárja is engedett és ki tudták venni a kicsit.

A dolgozó megerősítette, hogy a gyerek láthatóan életben volt, amikor kivették a mosógépből, de azt nem volt idő megállapítani, hogy milyen sérüléseket szerzett, mert a pár azonnal elszelelt. A rendőrség a legnagyobb videómegosztó portálra töltötte fel a május 11-én rögzített képsorokat, ekkor fedezték fel a gyermek valódi szülei, hogy ismerik a párost.

A bébiszittert természetesen azonnal kirúgták, azt azonban továbbra sem tudni, hogy a kicsi mennyire súlyosan sérült a "kalandban", illetve hogy milyen eljárás indul a felelőtlen bébicsősz és barátja ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.