Keresi a rendőrség a "vicces" apukát

Játékból mosógépben mosta ki a gyerekét

Nagy erőkkel keresi az amerikai New Jersey állam rendőrsége azt az apát, aki viccből egy nyilvános mosoda mosógépébe tette a fiát, majd akaratán kívül el is indította a programot a bezárt gyerekre.

2012.05.23 15:29ma.hu

Fel akarta vidítani karon ülő gyermekét egy amerikai apa, ezért miután bepakolta a nyilvános mosoda egyik gépét ruhákkal, gyengéden a szennyes tetejére fektette a kisfiút. Azt azonban valamiért nem tudta, vagy egyszerűen megfeledkezett róla, hogy az önkiszolgáló gép azonnal beindul, amint kattan az ajtaja, sőt, menet közben nem is lehet leállítani ezeket az önkiszolgáló gépeket.

A férfi a párjával együtt kétségbeesetten igyekezett segítséget szerezni: míg a nő az ajtó kinyitásával próbálkozott, addig az apa előkerítette az egyik alkalmazottat, végül csak ő tudta leállítani a gépet. A gyermek az ő elmondása szerint szemmel láthatóan életben volt, amikor kivették a gépből, ez a biztonsági kamera felvételéről is egyértelmű, azt azonban nem volt idő megállapítani, hogy történt-e bármilyen sérülése a babának - a Camden városában mosó páros szinte másodperceken belül elszelelt.

A mosoda személyzete jelentette az esetet az illetékes hatóságoknak, a rendőrség most azért keresi a szülőket, mert meg akarnak bizonyosodni róla, hogy a kicsinek valóban semmi baja nem esett. Arról nincs hír, hogy a bébi sérülése esetén milyen büntetésre számíthatnak a szülők, mint ahogyan nem tudni, hogy megússzák-e bármiféle felelősségrevonás nélkül, ha tényleg épségben vészelte át a csecsemő a rémisztő kalandot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.