Megfutamodott a tolvaj, bele a rendőrök kezébe

Járóbottal hatástalanította a mami az álrendőrt

A magát rendőrnek kiadó tolvaj sem volt épp fiatal, de 44 évével kifejezetten ifjoncnak számít a 101 éves matrónához képest, aki a kezében lévő járóbotot ragadta meg és azzal futamította meg a csalót.

2012.05.18 15:29MTI

101 éves matróna futamított meg egy 44 éves férfit Svédországban. A férfi rendőrnek adva ki magát becsengetett a hajlott korú asszony otthonába Umea városában, a matróna azonban gyanút fogott és a falhoz szegezte "vendégét" járóbotjával, mire az elmenekült.

Nem sokkal később a(z igazi) rendőrségnek is szerencséje volt hozzá: közúti rutinellenőrzés okán állították meg autóját, ám gyanús lett, hogy a kocsiban sok az ékszer, több mint 5 millió forintnyi értékű került elő a csomagtartóból.

A rendőrség feltételezése szerint az illető 16 idős embert lopott meg Umeában - adta hírül az Austrian Times című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.