Teregetés közben metszette le csuklóját

Nem hittek a mentők a kezét vesztett gyereknek

Hiába telefonált kétségbeesetten a mentőknek Ukrajnában egy hétéves gyerek azzal, hogy balesetben levágta a kezét, nem hittek neki.

2012.05.12 08:59MTI

A donyecki fiú 13-szor próbálkozott mobilján, mindhiába, a mentők diszpécsere gyerekes viccnek vélte az egészet.

Szerencsére még azelőtt hazaért a fiú anyja, hogy a gyerek elvérzett volna, de így is ájultan talált rá. Az orvosoknak sikerült visszavarrniuk a kezét, ám biztosra veszik, hogy a fiú sohasem tudja tökéletesen használni. A gyereket egyébként ruhateregetés közben érte a baleset: kizuhant az ablakon, és az üveg metszette le csuklóját.

Telefonos segélykérésének semmibe vételét vizsgálják. A mentők szóvivője azzal mentegetőzik, hogy naponta tucatnyi tévriasztást kapnak gyerekektől és részeg felnőttektől, akik mobiljukon viccelődnek velük - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.