Saját magára már nem jutott töltény

Agyonnlőtte a feleségét, mert bepiszkított a kutyájuk

Két kutyájuk után feleségét is agyonlőtte egy feldühödött férfi, majd magával is végezni akart, de addigra már nem maradt tölténye. A kommandósok öt órán át tartották ostromgyűrűben a házat.

2012.03.29 15:29ma.hu

Öt órás feszült patthelyzet után végül sikerült a rendőrségnek letartóztatnia azt a 76 éves texasi férfit, aki előbb két kutyáját, majd feleségét is lelőtte. Mint kiderült, az idős embert az dühítette fel, hogy egyik kutyájuk, egy németjuhász keverék a padlóra piszkított, előbb azzal végzett, majd a rottweilerbe is golyót eresztett.

49 éves felesége rémülten sikoltozni kezdett, az elborult agyú férfinak ez már túl sok volt, a következő lövés az asszonyt érte, aki azonnal belehalt. A rendőrséget az asszony munkáltatója értesítette, aki napok óta semmit nem tudott Bernice Stolzról - a tragédia még szombaton következett be, a rohamosztag kedden délután vette blokád alá a házat.

Csakhogy órákon át még ők sem merték túlzottan megközelíteni a házat, mert csak annyi volt biztos, hogy a férfi még mindig bent van a házban, de a hullaszag áthatotta a környéket. Végül egy felderítő robotot vezéreltek be, az "mutatta meg", hogy az elkövető már fegyvertelen és a padlón fekszik.

A rendőrségi beszámolók szerint ellenállás nélkül adta meg magát és bevallotta, hogy saját magával is végezni akart, de már nem volt több töltény a fegyveréhez. Michael Stolzot letartóztatták és 250 ezer dollár óvadék fejében előzetes letartóztatásba helyezték. "Néha egy egészen jelentéktelen apróság is elég, hogy kijöjjön az ember a sodrából" - magyarázta a lewisville-i rendőrkapitány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.