Büntetésből nyitotta ki az anya az ablakot

Megrázó: mínusz 30 fokon fagyasztotta meg gyermekét

A szó szoros értelmében halálra fagyasztotta egy nő a 3 éves gyermekét, a másikat pedig életveszélyes kihűléssel szállították kórházba, miután nyitva hagyta szobájuk ablakát a mínusz 30 fokos hidegben.

2012.03.05 07:29ma.hu

Meghalt egy 3 éves kislány, 1 éves húga pedig vészesen kihűlt, amikor egy nő és barátja rájuk nyitották az ablakot a mínusz 30 fokos alaszkai fagyban - a két kislány "bűne" az volt, hogy éjszaka bevizeltek az ágyukba. A 28 éves tanárnő egyelőre szabadlábon védekezhet, élettársát letartóztatták.

A mentőket az anya riasztotta, amikor felfedezte, hogy a nagyobbik lánya nem reagál az ébresztgetésre, ezután helikopterrel szállították mindkét kicsit a kórházba, de a 3 éves életét már nem tudták megmenteni. Később kiderült, hogy az anya élettársa az eset előtt ivott is.

A szobaajtó kilincse ráadásul el volt törve, így belülről nem is lehetett volna kinyitni - derült ki a hatósági beszámolókból. A bíróság emberölés vádjával vizsgálja a nőt és párját, előbbi szabadlábon védekezhet, mivel a kisebbik gyermek ellátása miatt kiengedték az előzetesből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.