Dögöny Hadnaggyal kötötte össze életét a tinisztár

Fluor Tomi már nem közösködik SP-vel és Brasch Bencével

Új életet kezdett Fluor Tomi, ahol már nem osztja meg mindennapjait két legjobb cimborájával. Mégsem mondható, hogy egyedül van, új albérletén másvalakivel osztozkodik.

2012.02.24 10:29ma.hu / Tabu TV

Hiányoznak régi lakótársai, mégis nagyon élvezi az újonnan megismert önálló életet a tinik egyik kedvence, Fluor Tomi. Nemrég még közös lakáson osztozkodtak SP-vel és Brasch Bencével, ám a Mizu sztárja most önálló albérletbe költözött, ahova csak egy állandó lakótársat engedett be, vele viszont nagy tervei vannak a jövőre nézve.

Fotó: fluortomi.hu

A rapper a Tabu TV kamerája előtt osztotta meg új élete első részleteit a rajongókkal. "Élvezem, hogy úgy van minden hagyva, ahogy csináltam és kidíszítem a lakást a saját kis ízlésem szerint" - mondta, hozzátéve, hogy olyannak szeretné kialakítani ezt a lakást, amilyennek majdani saját, álmai otthonát látná szívesen - egyfajta prototípusként tekint az új birodalmára.

Említettük az új lakótársat is, ő nem sokkal az internetes sztártévének adott interjú után költözhetett be a lakásba. Mielőtt azonban a tinilányok zokogva nyúlnának a papírzsebkendő után, eláruljuk, hogy kedvencük szíve még szabad, csak Dögöny Hadnagy, a nyúl várja haza hajnalonként a fellépésekben megfáradt sztárt.

"Együtt megváltjuk a világot" - magyarázta Tomi, aki már előre gondoskodott a pörgősebb időszakokban történő ellátásról is: olyankor menedzsere fogja a gondját viselni a szőrmóknak.

A kreativitást egyébként Fluor nemcsak a lakberendezésben éli ki, hanem zeneileg is, az egyediség pedig jól látható az otthon dekorációjában. Készített többek közt egy fotófalat, de nem maradhat ki a sapkagyűjtemény sem, ami szintén az egyik falon kapott helyet. "Szeretem, ha valami egyénibb, nem az a szokásos séma, hanem ki tudom magam fejezni akár a falon is" - mondta Fluor, akinek életében fontos szerepe van a önmegvalósításnak.

És hogy mi a helyzet a karrierjével? Nos, Fluor nemsokára új klippel rukkol elő, és elmondása szerint már készülnek új számai is, a rajongók nagy megelégedésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.