Hatalmas ováció fogadta a tinisztárt Erdélyben is

Képek - Melleket dedikált Fluor Tomi

Fluor Tomi bárhol jelenik meg, ahol van néhány fiatal, ott biztosan óriási buli kerekedik. A tinisztár ráadásul élvezi a népszerűséget, legfőképp akkor, amikor női mellekkel kerülhet közelebbi kapcsolatba.

Fluor Tomi Sepsiszentgyörgyön képgaléria

2011.11.07 11:29ma.hu

A romániai Sepsiszentgyörgyön lépett fel a hétvégén Fluor Tomi, a koncert előtt a rajongókkal nemcsak közös fotózásra állt be, de ahogy ez ilyenkor szokás, az autogram-osztás sem maradhatott el.

A Mizu előadója akkor sem jött zavarba, amikor néhány bevállalósabb lány azt kérte: a mellén hagyja ott a kézjegyét - a kérdés csak az, hogy mostantól mennyi ideig nem fognak fürödni ezek a lányok?!

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.