Young G néven újra táncol VV Béci

Már gyereket akar a ValóVilág táncos sráca

Tele van tervekkel az egykori valóságshow-szereplő, de nemcsak a tánccal kapcsolatban látja a jövőt VV Béci, azaz Young G, hanem készen áll a gyermeknevelésre is.

Jön a 2. Street Dance Battle! képgaléria

2012.02.22 08:29ma.hu / Tabu TV

Korábbi kézsérülése után VV Béci, vagy ahogy mostanában jobban szereti, ha szólítják: Young G végre újra a régi formájában van, így semmi akadálya nem volt, hogy népszerű tánciskoláját ismét megnyissa a rongylábú ifjúság előtt. De nemcsak a jövendő nemzedék oktatása lebeg a szeme előtt, személyes tervei is vannak a jövőre nézve - mesélte a Tabu TV kamerája előtt.

Fotó: akoczka (A galériához KATT a képre!)


"Azoknak az embereknek, akik szeretnének jönni táncolni, csinálok egy nyílt napot a táncsuliban, ahová meginvitálok pár ismert embert is, úgymint Lolát vagy a ValóVilágos csajokat, de egy-két, táncban ismertebb srácot is, és ha van kedvük az átlagembereknek, meg mindenkinek, aki az utcáról bejön csak egy jót táncolni vagy izzadni, azokat szeretettel várom" - mesélte.

A sztár azt is elmondta a videóban, hogy nem akarja felvenni a versenyt a nagyobb tánciskolákkal. "Én tényleg egy olyan tánciskolát üzemeltetek, ahol abszolút nem érdekem, hogy rengetegen legyenek. Nekem az az érdekem, hogy legyenek 15-20-an, de az egy olyan társaság legyen, akik lejönnek, jól érzik magukat és akikkel edzünk egy jót."

Mivel Béci régóta tartós kapcsolatban él szerelmével, elkerülhetetlen volt a kérdés, mi a helyzet a gyermekvállalással. Mint kiderült, az ifjú sztár már alig várja, hogy apa lehessen. De vajon mit szólna, ha a jövőben születendő babának apukájával ellentétben nem a tánc lenne a szenvedélye?

"Ha gyermekem lesz, nem fogom erőltetni a táncot. Azt csinál, amit szeretne, csak azt tényleg élvezze és szeresse" - vélekedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.