"Felejtsük el, ahonnan jöttem!"

Videó - VV Béci már csak Young G akar lenni

VV Béciként ismeri a többség, a ValóVilág egykori táncoslábú játékosa azonban szeretné végleg maga mögött hagyni a kétbetűs vezetéknevet, helyette jobban szereti a Young G-t használni.

2012.02.08 10:29ma.hu / Tabu TV

Kitörő örömmel fogadta a táncoslábú Gál Béla, amiért az internetes celebtévében Young G néven konferálták fel, mondván, "ezer éve" ezen dolgozik, hogy ezt a nevet használják vele kapcsolatban. No persze nem a Gál Bélával vannak gondjai, sokkal inkább azzal, hogy bár lassan a ValóVilág ötödik szériája is a végéhez közeledik, őt viszont még mindig az előző évadnak köszönhetően VV Béciként ismeri a közönség nagy része.

"Remélem, egy idő után minél több emberben benne ragad majd ez a név, mert ezer éve ezen dolgozok, hogy ez maradjon, és levetkőztessük azt a nevet, amit kaptam, ahonnét jöttem” – magyarázta a Tabu TV riportjában az egykori villalakó, aki 2011 őszén hozta ki második, a táncosként megismert Dükivel közös klipjét, a Heyt.

A dal és a klip fogadtatása egyébként alapvetően pozitív volt, megszületése óta mintegy kétmillió alkalommal nézték már meg az interneten, az előző, Legnagyobb címet viselő dalra pedig néhány hónap alatt ötmilliószor voltak kíváncsiak.

Young G tanítja is a táncot (Fotó: akoczka)


Hogy ki a siker valódi kovácsa, azon lehet vitázni, az egyik tábor szerint Béci, pardon, Young G csak azért tarol, mert Düki áll mellette, mások viszont azt mondják, a népszerűség az ex-villalakónak köszönhető. "Az a vicces, hogy én ezt pont fordítva hallottam, de valójában szerintem mind a ketten húzzuk egymást – én is a Dükit, Düki is engem. Ő a zenével, én meg azzal, hogy nagyobb hírnévre tettem szert azáltal, hogy bent voltam a villában – de úgy gondolom, hogy a produkció magáért beszél.

Béci a Hey mondanivalóját is megmagyarázta, mivel a dögös nők és a menő sportkocsik láttán számos olyan vélemény is visszajutott a két rapper fülébe, hogy "arcoskodó" a klip.

"A mai napig nem értem, hogy Magyarország nem akar felnőni, vagy nem tud felnőni az amerikai színvonalra. Mi próbáljuk követni ezeket a dolgokat. Nem tudom, hogy jól követjük-e vagy rosszul, mert a like-ok és unlike-ok ezeket bizonyítják, hogy fogalmunk sincsen, hogy jó úton haladunk-e. Azt akarjuk elérni, hogy a magyar emberek is ráébredjenek, hogy tovább kell lépni!” – hallható a Tabu Tv videójában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.