Koriban is jól megy a tánc

Már a jégen is riszál a Lola-Béci-Bence trió!

Februárban öt alkalommal Indulhat a Risza a Westend Jégteraszán is. A gyerekek most már nem csak a táncparketten, hanem a jégen is összemérhetik az ügyességüket számtalan ajándékért, és közben egy jó mókában lehet részük.

2012.02.15 13:29Merlin

Februárban 5 alkalommal a Disney Csatornának köszönhetően különböző ,,Indul a Risza!” sorozathoz kapcsolódó programmal és ügyességi vetélkedőkkel várják a kalandra vágyó gyerekeket a Westend Jégteraszán. A feladatokat nem áruljuk el, de a sok nevetés biztosan nem marad el.

Az ,,Indul a Risza!” sorozat tánckoreográfiáját is megtanulhatják a táncoslábúak. Az ügyesebbek nem fognak üres kézzel távozni, számtalan ajándékcsomagat osztanak ki a résztvevők között. Ráadásul a rendezvény napjain 13-17 óra között a 14 év alatti gyerekek ingyen korcsolyázhatnak.

Fotó: Merlin


Nemrég zárult le a népszerű "Indul a Risza! Dance, dance" táncverseny is, amit VV Béci (az utóbbi időben Young G művésznéven működik), Brasch Bence és Lola támogatott.

Az ifjú táncos tehetségeknek egy videót kellett feltölteniük a Disney hivatalos weboldalára, és a legjobb tízet Béciék választották ki közösen. A döntősök között végül internetes szavazással dőlt el a verseny.

Csütörtökön tartották a díjkiosztót, ahol a hírességek átadták az ifjú táncosoknak a díjakat, és Béci megtanította a gyerekeknek azt a koreográfiát, amivel korábban Lolával és Bencével együtt inspirálták a gyerekeket. (A tehetségek táncos videóit a www.disney.hu/dance-dance oldalon lehet megtekinteni.)

Shake It Up!-Indul a Risza! jégterasz
Időpontok:
2012. február 11-12. 14:00-16:00
2012.február 18-19. 14:00-16:00
2012. február 24. 14:00-16:00
Helyszín: Westend Jégterasz

Február 25-én biztosan sok lurkó fog a tévé előtt ülni, ugyanis az "Indul a Risza!" második évadjának régóta várt premierje lesz a Disney Csatornán. Ebben az évadban is izgalmas kalandokat élhetnek át a két barátnővel, CeCe Jonesszal és Raquel "Rocky" Blue-val, akik mindig is arról álmodoztak, hogy egy napon profi táncosként dolgoznak majd, és ez az álmuk valóra is vált, amikor háttértáncosként bekerültek a legnépszerűbb táncos tiniműsorba, az "Indul a Risza, Chicago!"-ba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.