Elnyomja a kocsmaszagot a különleges illatszer

Alibiparfüm kimaradó férfiaknak: "lerobbant az autóm"

Speciális illatkompozíciókat kínál egy brit sztriptízbár azoknak a férfiaknak, akik szeretnének valami hihető magyarázattal szolgálni a gyanakvó asszonykájuknak egy-egy átlumpolt éjszaka után.

2012.01.24 14:29ma.hu

Amikor egy férj kimarad estére, leggyakrabban azzal bukik meg, legyen bármilyen tökéletesen kitalált alibije, hogy az illata (vagy inkább szaga?) távolról sem áll összhangban a mesével. Erre a helyzetre kínál megoldást egy brit sztriptízbár, amely olyan parfümöket fejlesztett ki, amikkel nagyon is igazolhatóvá válnak a kitalált történetek.

A speciális illatszerek ugyanis nemcsak elfedik az éjszakai bárok cigaretta- és nőidezodor-szagát, hanem mellette olyan komponenseket is tartalmaznak, mint például olaj és égett gumi ("elromlott az autó, drágám, egész éjjel azt szereltem"), vagy egy másikban a kávé keveredik a gyapjúöltöny és a tinta szagával ("elhúzódott a munka az irodában").

A három variációból álló after shave-et - a harmadik változat pontos összetevőiről nem számoltak be - darabonként 24 fontért, azaz mintegy 8000 forintért lehet megvenni. Ha kellő ügyességgel variálja a kimaradó férj a meséket és az illatokat, no meg nem viszi túlzásba a szórakozást - mert egy idő után gyanússá válik, ha minden éjszaka túlórázni kell és minden éjszaka lerobban a kocsi -, akkor kevésbé áll fenn a lebukás veszélye.

A cég elmondása szerint máris óriási az érdeklődés, nemcsak Nagy-Britanniában, de a világ számos országából érkeznek megrendelések: a férfiak kapva kapnak a lehetőségen, hogy minél hihetőbbé tegyék a lazábbra sikerült éjszaka fedősztoriját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.