Készül a visszatérésre a színész

Videó: Stohl András már vágja a centit

Stohl András börtönbüntetését a színész jó magaviselete miatt néhány napja feloldották: az igazságügyi bíró úgy döntött, megkapja az eredeti ítéletben felvetett felezés lehetőségét. Hogyan készül a visszatérésre?

2012.01.13 07:29ma.hu / RTL Klub

Megkezdődött a visszaszámlálás Stohl András számára, a centi vágását ráadásul mindjárt a felétől kezdheti: alig több, mint 50 napja van hátra a kiszabott börtönbüntetésből. A színészt ugyan 2011 szeptemberében tíz hónap börtönre ítélték, de az ítélet szerint jó magaviselet esetén felezéssel szabadulhat, és a néhány nappal ezelőtti felülvizsgálaton a bíró úgy ítélte meg, hogy a színész példásan viselkedett az eddig eltelt időben.

Nemcsak keményen dolgozott - az eredeti reményekkel ellentétben a könyvtár helyett rakodómunkásként kellett teljesítenie -, de szabadidejében még a börtönszínházban is elvállalt egy rendezést.

Ügyvédje szerint megizmosodott az eltelt három hónap alatt, Szalai Vivien írónő azonban - aki ugyancsak heti rendszerességgel látogathatja - elmondta a Fókusznak, hogy belülről ugyanaz az ember maradt és az is akar maradni, aki a bevonulásakor volt. "Természetesen több felelősséggel, tehát ittasan soha többé nem ül volán mögé" - tette hozzá.

Stohl András bevonult a börtönbe (Fotó: MTI)


Ez a néhány hónap persze a családjának is nehéz volt, de öröm az ürömben, hogy legkisebb lánya, Franciska szinte semmit nem érzékelt abból, hogy apukájával mi történik. Eleinte a gyermeknek azt mondták, hogy apja külföldre utazott, ezért nem láthatja hosszú heteken keresztül, de végül két alkalommal beengedték a kislányt is a börtönbe, így találkozhatott Stohllal. Mint Szalai Vivien elmondta, a viszontlátás örömében fel sem tűnt a kicsinek, hogy a körülmények nem olyanok, mint egy normális találkozásnál, a rabruha, az őrök, a rácsok nem okoztak neki zavart a fejében.

Most tehát már csak az a kérdés, hogy a nagyközönség elé hogyan tud visszatérni a színész, amivel a korábbi nyilatkozatokat tekintve nem lesz gond. Bár a bírósági tárgyalás hosszúra nyúlt ideje alatt Stohl fokozatosan vált meg korábbi munkáitól, úgy a színháztól, mint a szinkronoktól és a tévés műsorvezetéstől, márciusban szinte mindenütt tárt karokkal várják vissza.

Ami pedig a közönséget és az ő véleményüket illeti, Stohlnak nincsenek illúziói, tudja, hogy valószínűleg a büntetése letöltése ellenére előfordulhatnak negatív visszhangok, de felkészülten várja ezeket. Vétségéért megkapta és le is töltötte a büntetését, aki pedig úgy véli, hogy "csak" öt hónap volt, annak mindenkinek javasolja, hogy csak egy hetet töltsön el a rácsok mögött, és kiderül, milyen volt az öt hónap.

Még több hír Stohl Andrásról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.