Berendezkedett a színész a hosszú hónapokra

Stohl Andrást szeretik a börtönben

Bár Stohl András nem szeretett volna show-t csinálni a börtönlétéről, ügyvédje egy héttel a bevonulás után a legalapvetőbb információkat megosztotta a nyilvánossággal. Bucit nem érték kellemetlen élmények.

2011.10.13 13:29ma.hu / RTL Klub

Stohl András valamivel több mint egy héttel a bevonulása után már kezdi kialakítani a maga napirendjét, már amit nem szabályoznak a börtön  előírásai: reggelente az ébresztő, a napi borotválkozás, takarítás és reggelizés után tévét néz, aztán a nap nagy része olvasással és naplóírással telik. Minderről dr. Ruttner Gyögy, a színész ügyvédje számolt be a Fókusz műsorában.

"Nagyon barátságosak vele, nagyon jószándékú fogadtatást tapasztalt, attrocitásoknak nem volt kitéve és barátságosak vele az emberek. Biztatják, hogy tartson ki" - mondta a védő, aki a lehetőségekhez mérten tartja magát ahhoz a korábbi ígérethez, hogy nem lesz börtönshow Stohl büntetéséből, de a közönség megnyugtatása miatt végül néhány szót mégiscsak hajlandó volt mondani védence hogylétéről.

Fotó: MTI


Kiderült például, hogy az ebéd utáni pihenés alatt alig várja a délutánonkénti egy órás sétát, amikor más rabokkal is tud beszélgetni, az egyszemélyes cellának ugyanis az előnyei mellett ez az egyik legnehezebben viselhető hátránya, hogy szinte egész nap nincs kihez szólnia. Naponta 10 percig telefonálhat szeretteivel, ezt szintén nagyon szokta várni, este 6 után pedig már az elalvásra készülődik.

Az ügyvéd megerősítette azokat a korábbi pletykákat, miszerint Stohl a börtön belső kommunikációjában fog munkát kapni, ami a börtönrádiót jelenti, közben pedig beszámolt a színész eddig nem ismert fogadalmáról: egészségesebb életre szeretne átállni. "Jó úton van, egyelőre csökkenti a napi cigarettaadagot, és az a cél, hogy folyamatosan lecsökkenjen nullára" - mondta Ruttner, hozzátéve, hogy a napi rutin se tudja csillapítani azt a várakozást, amivel a hamarosan sorra kerülő első, majd havonta ismétlődő családi látogatások elé néz.

Még több hír Stohl Andrásról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.