Még több izgalmat tartogat a Jóban Rosszban

Képek: drámákkal és szerelmekkel tér vissza a TV2 sorozata

A fordulatok eddig sem hiányoztak a Jóban Rosszban történetéből, de az alkotók az új évre még a megszokottnál is több kalandot ígérnek: újabb drámák, szerelmek és incidensek színesítik a nézők estéit, ha a TV2-re kapcsolnak.

Izgalmas kalandok Jóban Rosszban, 2012-ben is képgaléria

2012.01.02 08:29ma.hu / RedLemon

A szokottnál is több izgalmat ígér 2012-re a Jóban Rosszban csapata, pedig már az előző évben sem lehetett okuk a nézőknek semmiféle panaszra. Az izgalmas fordulatok azonban egymást érik majd Csillagkúton, a kisváros legnagyobb emberei ugyanúgy szembesülnek a mindennapi konfliktusokkal, mint a legegyszerűbb lakók.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)

A Csillagvirág Klinikáért folytatott harc eddig nem látott szintekre emelkedik: nemcsak Fehér Richárd küzd a kórházért, de visszatér a másik rosszfiú, Várnagy Előd is, és egyikük sem riad vissza attól, hogy akár emberéletek árán érje el célját. Akinek valamilyen köze van a kórházhoz - márpedig ez a sorozat legtöbb szereplőjére igaz -, az nem érezheti magát biztonságban.

Aki az akciódús fordulatok helyett inkább az érzelmek miatt nézi a sorozatot, annak sem kell más csatornán keresgélnie, kedvenc sorozata a szerelmi szálakat sem fogja nélkülözni. Nem elég, hogy Barbara és Roland titkos viszonya tovább bonyolódik, vagy hogy Betty továbbra is kitartóan keresi az igazi szerelmet, de olyan új kapcsolatok is születnek majd, amelyekről most még talán elképzelésük sincs a rajongóknak.

Ami egyébként Betty sorsát illeti, anyit elárultak a sorozat készítői, hogy az ifjú szépség szívügyekben ezúttal sem dönt egyszerűen, miközben szívét Kardos doktor mellett még mindig el szeretné nyerni Tamás atya is.

Természetesen a humor sem fog hiányozni, erről többnyire a Bodolai család gondoskodik majd. Böbe újabb sikerüzletbe vág bele, ám ezúttal annyira elvakítja az új vállalkozás, hogy a ház igencsak hangos lesz a családi vitáktól.

Mindent egybevetve a TV2 azt ígéri: érdemes 2012-ben is esténként őket választani, mert Csillagkúton mindig történik valami...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.