Weisz Fanni kedvence a Jóban Rosszban

Izgalmas képek: önmagát játssza a siket szépségkirálynő

Hiába él fogyatékkal, pillanatok alatt elbűvölte az országot és a Miss Intercontinental címet is megszerezte Weisz Fanni, ám most újabb kihívás elé állították: szerepet kapott a Jóban Rosszban sorozatban.

Weisz Fanni szépségkirálynőként bukkan fel képgaléria

2011.12.13 11:29ma.hu / RedLemon

Weisz Fanni az idei Miss Intercontinental győztese, szőke fürtjeivel és bájos mosolyával pillanatok alatt belopta magát az egész ország szívébe. A siket szépségkirálynő most merőben új területen mutatkozik be: egy rövid ideig a Jóban Rosszban sikersorozatában láthatják majd a nézők. A szépség saját magát alakítja, akivel különös dolgok történnek a Csillagvirág Klinikán.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)

Fanni nagy örömmel mondott igent a sorozat készítőinek felkérésére, annak ellenére, hogy eddig színészként sosem próbálhatta ki magát. A szépségkirálynő profikat megszégyenítő módon birkózott meg a koránt sem egyszerű feladattal.

"Nagyon meglepődtem mikor felkértek, hogy alakítsam önmagam a sorozatban, de óriási örömmel mondtam igent a készítőknek. Egyrészt, mert szeretem a Jóban Rosszbant, másrészt mert az jutott eszembe, hogy rengetegen nézik, s így rajtam keresztül megint egy kicsit közelebb kerülhet a közönség a fogyatékkal élők világához. Nagyon izgalmas és érdekes volt a forgatás, nagyon jól éreztem magam, hiszen mindenki kedves volt és segítőkész. A légkör nagyon baráti, sőt szinte családias volt" - árulta el a csinos modell.

Fanni személyisége egyből magával ragadta a stábot, nem véletlen, hogy még barátokra is lelt a forgatások alkalmával. "Sokakkal igazán jó kapcsolatot sikerült kialakítanom. A Veronikát alakító Kondákor Zsófival dolgoztam együtt a legtöbbet, ő nagyon sokat segített. A Halász Gergőt játszó Ripka Kálmán a forgatás után még a Siketek világnapjára is ellátogatott, mert még nem volt ilyen rendezvényen és kíváncsi volt rá, aminek nagyon örültem. Kembe Sorelt pedig még a napokban is kerestem, hogy tudj-e mikor kerülök adásba.

Annyira jól éreztem maga, hogy az is eszembe jutott, jó lenne, ha kicsit csúszna a forgatás és akkor tovább maradhatnék. De kis bánatomra, minden pontosan a tervek szerint alakult
" - tette hozzá Fanni, aki nemsokára felforgatja a TV2 sikersorozatának mindennapjait, hiszen Csillagkúton midig történik valami.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.