"Annyira fiatal voltam!"

Tilla: "Izgalmas volt, de működött a dolog Claudiával"

Nagyokat kacarászva nézte vissza Till Attila azokat a felvételeket, amelyek közel tíz évvel ezelőtt készültek élete első igazi nagy showműsorában, a Big Brother műsorvezetőjeként.

2011.12.30 17:29ma.hu / TV2

"Annyira fiatal voltam! A mozgás szerintem nem változott annyira, bár mintha egy picit nyugodtabb lennék, de nem tudom..." - lepődött meg Till Attila akkor, amikor szembesítették őt tíz évvel ezelőtti önmagával, a Big Brother első részének műsorvezetőjeként. A ma már országosan ismert műsorvezetőnek ez jelentette az igazi kiugrást, főnökei pedig olyan elégedettek voltak vele, hogy mindjárt megkapta a valóságshow második részét is.

"Egyébként ez volt az első ilyen nagy, komoly show" - emlékezett vissza arra az időre, amikor Liptai Claudiával először alkottak párost. "Izgalmas volt, nagyon nagy feladat volt, de működött a dolog valahogy" - nosztalgiázott.

Arra is jó érzéssel emlékezett vissza, hogy ez a műsor már technikailag is hatalmasnak számított, az élőben adott beköltözőshow 3 órás volt, a közvetítésekről pedig 15 kamera gondoskodott a stúdióban. "Jó érzés, jó látni ezt a... ezt a Kölyköt, aki én vagyok" - kuncogott a felvétel láttán, majd bevallotta, hogy az elmúlt évtized alatt sem változott meg az, hogy minden adás előtt izgul.

"Nyilvánvalóan a rutin sokat segít ebben, de az izgalom szerintem örök" - mondta, miközben bevallotta, hogy sosem érdekelték túlzottan a riporteri szakma írott vagy íratlan szabályai, nem tanulta, hogyan kell szabályosan műsort vezetni, szeret gesztikulálni, legfeljebb az artikulálásra figyel oda, amit szinkronrendező anyósától tanult meg.

"Szerintem aranyos voltam, meg kell állapítanom" - összegezte végül nevetve.

Még több hír Till Attiláról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.