Nem változott meg Majka élete a gyerekétől

Majka: "Én is sokat lógnék a Hajni mellén"

Most már be meri vallani Majka, hogy voltak félelmei a fia születése előtt, de rájött, hogy az élete szinte semmit nem változott: mindenhová ugyanúgy el tud járni, és esténként sem zavarja semmi, ha a számítógépen játszani szeretne.

2011.12.23 16:49ma.hu / TV2

Nagy focista lesz Majoros Mariánból, az már most biztos, főleg, ha a büszke papa elképzelései pontosan úgy jönnek be, ahogyan szeretné. Majka szerint Marci már most hasonlít a legnagyobbak egyikére, Maradona neve például ugyanúgy kezdődik, mint az ő kisfiáé - mi ez, ha nem A Jel?

Addig viszont még sok víz lefolyik a Dunán, mire Marciból világhírű focista lesz, de apja nem aggódik, egyelőre úgy tűnik, nem lesznek gondjai a picivel. "Rettegtem tőle, hogy mikor megjön a gyerek, onnantól kezdve vége" - vallotta be, de végül kellemesen csalódott. Az újszülött sokkal kevesebbet sír, mint amennyire Majka a blogok és egyéb netes bejegyzések olvasása alapján számított, a hasa is ritkábban fáj és mint mondta, tíz éjszakából hetet-nyolcat nyugodtan végigalszik.

Fotó: TV2


Ráadásul a legtöbb feladatot kedvese, Hajni teljesen leveszi a válláról, így Majkának nemcsak a munkára jut ideje, hanem továbbra is megadatik neki, hogy hódoljon különféle kedvteléseinek. Legfeljebb annyi változott az életében, hogy most többet kell dolgoznia, hisz az azelőtt modellként dolgozó Dundika helyett is neki kell előteremteni a pénzt. A legjobban azonban mégis annak örül, hogy a magánélete sem sínylette meg, hogy már osztoznia kell a párján egy másik "pasival".

A baba "Hajninak úgy az első, hogy foglalkozni kell vele, nyilván többet, mint velem, mivel én gyakorlatilag el tudok menni magamtól vécére, meg én is sokat lógnék a Hajninak a mellén..." - magyarázta Majka. A már-már hagyományos feladatot, a fürdetést azonban nem vállalta fel, ennek az a legfőbb oka, hogy fél a kezében tartani az egy hónapos apróságot, legalábbis úgy, ahogyan a kádban kell őt tartani.

"Viszont szeretem nézni fürdetés közben, ott vagyok és én is locsolgatom rá a vizet" - tette hozzá.

Még több hír Majkáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.