Nagy kihívás vár az Esküdj! műsorvezetőjére

Majka megfertőzte várandós kedvesét!

Élete legnagyobb kihívása előtt áll Majka, ám ennek sem a tévézéshez, sem hobbijához, a pókerhez nincs köze. Az ózdi születésű műsorvezető bármelyik nap apa lehet!

2011.10.21 13:29MOFM PA

A TV2 műsorvezetője korábban nem arról volt híres, hogy különösebben családcentrikus vagy otthonülő típus lett volna, ám mióta kiderült, hogy kedvese, Hajni - Dundika - áldott állapotban van, mintha kicserélték volna. Elmaradtak az éjszakai bulik, a hajnalig tartó tivornyák a haverokkal, próbált felkészülni az apaszerepre.

Nem véletlen, hogy szeptember elején amolyan utolsó, nagy kalandot szervezett a barátaival Spanyolországba, ahol épp az Everest Poker International Cup (EPIC) versenyét rendezték. Majka ugyan nem ült asztalhoz Alicantéban, helyette pártfogoltja, Kondás Béla játszott.

Fotó: MOFM/Everest Póker


"Nagyon úgy néz ki, hogy idén már nem indulok több élő versenyen. Pedig novemberben rendeznek egy fantasztikus tornát a Paradicsomban, St. Marteen szigetén, ahová a magamfajta ózdi gyerek legfeljebb csak álmaiban juthatna el, ám ha minden rendben megy, addigra már édesapa leszek, és nem hagyhatom itt Hajnit az újszülött kisfiunkkal" - mondta az Everest Poker magyar profija.

"Persze mindez nem jelenti azt, hogy abbahagytam a játékot, az Everest online oldalán rendszeresen pókerezem. Pontosabban pókerezünk, hiszen már Hajnit is sikerült megfertőznöm, aki egyre többször ül mellém, és figyeli, hogyan játszom, a döntéseimet pedig meg is magyarázom neki egy-egy szituációban. Nagyon fogékony, szerintem komolyabban is foglalkoznia kellene vele" - magyarázta az Esküdj! műsorvezetője.

Állítólag a babák a kilencedik hónapban már mindent érzékelnek a külvilág eseményeiből, így nyugodtan állíthatjuk, hogy Majka leendő kisfia már az anyatejjel szippantja magába a póker szeretetét. Ezt a pókerrajongók nem is bánják, hisz mint mondják: utánpótlásból sohasem elég!

Még több hír Majkáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.