Háromszor is rabosították a rappert

Majka: "Úgy bántak velem, mint egy bűnözővel!"

Fenyegetéssel és súlyos testi sértéssel vádolják Majkát és Kótai Mihályt, miután ők vissza szerették volna szerezni a korábban kölcsönadott több millió forintjukat. A két vádlott mindent tagad.

2011.10.10 16:29ma.hu / TV2

Hol nevetségesnek, hol pedig érthetetlennek tartja Kótai Mihály ökölvívónk és Majoros Péter, alias Majka azokat a vádakat, amelyek alapján ellenük eljárást indítottak néhány hete. A két hírességet egy közös ismerősük életveszélyes fenyegetéssel, testi sértéssel és önbíráskodással vádolta meg, miközben a rapper-műsorvezető azt mondja: ők csak a saját pénzüket szerették volna visszakapni.

A két vádlott a vasárnap esti Frizbiben elmondta, hogy nem fenyegetőztek, tettlegességig pedig végképp nem fajult a közöttük zajló vita, bár a felperes állítása szerint Kótai közölte az édesanyjával: "most elmegyek és ácsoltatok két keresztfát", amit tovább is gondolt, szerinte az ökölvívó Jézusként fel is akarta szögelni őt.

Majka és Kótai Mihály a bíróságon (Fotó: MTI)


A Kati néniként emlegetett asszonyhoz valójában a vádlottak azért mentek el, mert a fiát nem sikerült elérniük és tőle akartak információt kérni. Majka nem tagadta Hajdú Péter kérdésére, hogy valóban "emelkedett hangon" folyt a vita, de most is csak azt tudta felhozni mentségként, amit a bírósági tárgyaláson is mondott: ha az ember szeretné visszakérni azt a pénzt, amiért egész életében dolgozott és amit szorgosan gyűjtögetett, akkor nem lehet csodálkozni, ha ez indulatokat is generál.

Később Sz. Gábor felhívta Majkát és jelezte, hogy nem áll szándékában visszaadni azt a pénzt, amit a rapper kölcsönzött neki, erre viszont Majka leszögezte: ő lesz a legidegesítőbb ember az életében. Ez volt az a mondat, amit a felperes rögzített és bizonyítékként benyújtott a bíróságon Majka ellen.

"Háromszor rabosítottak, DNS-mintát vettek a számból ezért a mondatért, a szervezett bűnözés elleni osztályra járok most már három éve" - fakadt ki a műsorvezető, aki ha nem lebegne a feje fölött egy öt éves börtön fenyegetése, még viccesnek is tartaná a történetet. "Mondtam is, hogy bírónő, bármilyen büntetést megérdemlek, hogy ez a pali el tudta vinni a pénzem!" - ironizált.

A per egyelőre folytatódik, Majka már csak abban bízik, hogy a bírónő tényleg utánajár a részleteknek és bebizonyítja, hogy a feljelentő tényleg hazudik, mint a vízfolyás.

Még több hír Majkáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.