Másnak adta a fődíjat az ózdi rapper

700 dolláros nyereményt dobott félre fia miatt Majka

Nem mindennapi dolog - legalábbis néhány nagyágyú kivételével -, hogy valaki 700 dollár összértékű nyereményt zsebeljen be egy pókerversenyen, az azonban még ritkább, hogy erről gondolkodás nélkül lemondjon.

2011.12.02 13:29ma.hu/MOFM

Amióta az Everest Poker profi játékosaként igazolták le a TV2 műsorvezetőjét, Majka számos kisebb-nagyobb nyereményt zsebelt már be, de élő versenyt most először sikerült neki nyernie, amikor egy bécsi bajnokság előválogatóján indult el.

A Cotton Poker Clubban megrendezett tornán 83 versenyző indult, velük szemben sikerült Majkának a tőle már megszokott agresszív stílussal egészen az első helyig menetelni, így övé lehetett a nevezési díjat, plusz szállodai és utazási költségeket is magában foglaló, 700 dollár értékű nyeremény.

Fotó: MOFM/Everest Póker

A bécsi Everest Poker Christmas Open versenyen összesen 50 ezer euró garantált nyeremény talál gazdára, a selejtezők nélkül indulni szándékozó zsugásoknak csak a beugró 135 euróba kerül, erre jönnek még rá az egyéb költségek. A 32 éves bajnok tehát valóban ritka lehetőséget kapott, de meglepő módon gondolkodás nélkül mondott le róla.

"Nagyon örülök a győzelemnek, de mivel két hete született meg a gyermekünk, eszembe sem jutott a csöppséggel több napra egyedül hagyni Hajnit!"- magyarázta döntését Majka. Így aztán sütkérezett egy kicsit a győztesnek kijáró dicsfényben, fogadta a gratulációkat, majd a bécsi versenyre szóló nevezés lehetőségét átadta a verseny nem megnevezett második helyezettjének.

Az osztrák fővárosba viszont nemcsak ő utazhat december 15-én, az Everesten folyamatosan zajlanak az előselejtezők, a szatelliteken bárki esélyt kaphat ugyanerre. A freerollok és 3 dolláros szatelitek részletes indulásairól, továbbá a közvetlen karácsonyi szatellitekről bárki tájékozódhat az Everest honlapján vagy az ingyenesen letölthető pókerkliensben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.