Barátja nemleges válaszát nem tudta feldolgozni

Öngyilkos lett a modell, mert elmaradt a mozizás

A vonat elé vetette magát egy mindössze 16 éves modell, aki előtt fényes karrier állt, de azt képtelen volt elfogadni, hogy barátja azt mondta, nem megy vele este moziba.

2011.12.21 14:29ma.hu

Nem akarta családja, hogy mások hasonlóan járjanak, ezért fél évvel egy tragédia után nyilvánosságra hozták a mindössze 16 évet élt Gabrielle Joseph utolsó óráinak és öngyilkosságának részleteit - természetesen az elfogadható kereteken belül. Az ifjú, ámde ígéretes modellkarrier előtt álló lány húsvét hétfőjén ugrott a vonat elé, mert a fiú, akivel aznap moziba ment volna, lemondta a találkozót.

Gabrielle a facebookon is megosztotta szándékát, ám az üzenőfalon megjelenő "ma este megölöm magam" mondatot vagy nem vették komolyan a barátok, vagy mire rájöttek, hogy a lány nem a levegőbe beszélt, már túl késő volt. Gabby ugyanis alig egy órával az üzenet után már az angliai Ferry vasútállomáson volt és az épp induló, ezért egyre gyorsuló vonat elé vetette magát. Sérüléseibe valamivel később halt bele.

A gyászoló család most megoldást sürget arra az esetre, amikor a tinédzsereknek olyan problémáik vannak, amiket nem, vagy csak alig osztanak meg valakivel. Roger Phillips halottkém az esetet vizsgáló bíróság előtt elmondta, a tini utolsó üzenetéből egyértelműen látszott, hogy öngyilkosságra készül. Pedig kívülről nézve semmi oka nem lett volna rá: középiskolába járt, két részmunkaidős állása volt, mindkettő egy-egy divatszaküzletben.

"Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy figyelmeztessük a fiatalokat: osszák meg valakivel a problémáikat, beszéljenek olyannal, akiben megbíznak. Nincs leküzdhetetlen nehézség, és mindig van megoldás!" - hívta fel a figyelmet a megtört család.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.