Már letartóztatták a 23 éves gyanúsítottat

Sokkoló gyilkosság: leszúrták, mert zavarta a hangos bulizás

A döbbenettől szinte megszólalni sem tudtak egy észak-walesi falu lakói, miután halálos szúrás érte az egyik szomszédjukat. A nő "bűne" az volt, hogy megkérte a szemközti lakókat, csendesebben mulassanak.

2011.12.12 08:29ma.hu

Halálos késszúrás ért egy fiatal édesanyát, miután panaszkodni merészelt a szomszédjából áradó dübörgő zenére. A 30 éves Emma Jones, aki egyedül neveli öt éves, tanulási nehézségekkel küszködő Llyr nevű fiát, szombaton hajnali 2 óra körül ment át a vele szemközti társasházba, hogy megkérje az ott bulizó fiatalokat, csendesebben vigadjanak.

Az egyre indulatosabb vita hevében szúrta le az egyik bulizó, Jones életét már a kiérkező mentősök sem tudták megmenteni a súlyos vérveszteség miatt.

Az észak-walesi Penygroes falu lakói szerint a nő már nem először keveredett vitába a partizókkal, akik egyébként a környékbelieket is rendszeresen zavarták és gyakorta nem lehetett tőlük nyugodtan aludni. Az azonban sokkolta az egyébként békés település lakóit, hogy csupán azért, mert valaki azt kéri, vegyék halkabbra a zenét, halálra szúrják.

"Azt gondolnánk, hogy minden tisztességes ember bocsánatot kért volna és teljesítették volna a kérést, különösen hajnali kettőkor" - magyarázta az egyik szomszéd. "Nagyszerű volt, ahogyan a súlyos tanulási nehézségekkel küzdő fiával foglalkozott, minden idejét és energiáját neki szentelte. Ezért még inkább megdöbbentett minket ez a tragédia" - tette hozzá.

Az is kiderült, hogy a nő faluszerte nagy népszerűségnek örvendett, számtalan barátja volt és most egymás után jelentek meg az interneten a részvétnyilvánítások. Vasárnap este a rendőrség letartóztatott egy 23 éves nőt, akit a gyilkossággal vádolnak, hétfőn állítják bíróság elé, a hivatalos közlés szerint egy férfi is rács mögé került és nem szabtak ki rájuk óvadékot, hogy szabadon bocsáthassák őket.

Emma Jones kisfia most a közelben lakó nagyszüleihez került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.