Italoztak, gyakran veszekedtek

Leszúrta feleségét, aztán sósavat ivott egy pécsi férfi

Megölte feleségét, majd sósavval öngyilkosságot kísérelt meg egy férfi a napokban Pécsen.

2011.10.11 14:29MTI

A 41 éves férfi és hasonló korú felesége Pécs külterületén élt egy kertes házban. Mindketten italozó életmódot folytattak, és - elsősorban a férfi féltékenysége okán - rendszeresen veszekedtek.
   
Az asszony október 3-án értesítette a rendőrséget, hogy férje rátámadt, és kalapáccsal eltörte az egyik ujját. Négy nappal később pedig a nő barátnője bejelentést tett, hogy az asszony eltűnt.
   
Kiderült, hogy a nőt a férje egy késsel megölte, majd sósavat ivott, hogy magával is végezzen. A rendőrség az asszony holttestére hétfő este Pécs és Cserkút határában, egy dűlőút mellett, a súlyosan sérült férfira pedig egy kórházban talált rá.
   
A férjet - aki beismerte tettét - őrizetbe vették, és emberölés megalapozott gyanúja miatt eljárás indult ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.