Majdnem-tragédia a 35-ös buszon

Éleset fékezett a busz: tizenkét gyerek és két felnőtt sérült meg

Tizenkét gyerek és két felnőtt sérült meg egy 35-ös autóbuszon kedden Csepelen, amikor a jármű hirtelen fékezett és az utasok egy része elesett.

2011.10.11 12:46ma.hu

Többen, köztük gyerekek is elestek és megsérültek kedden délelőtt egy 35-ös buszon akkor, amikor egy gépjármű a busz elé vágott a csepeli Kossuth Lajos-Széchenyi István utcák kereszteződésénél.

Az első pillanatok után úgy tűnik, hogy nincs súlyos sérült, inkább az ijedség volt nagy – értesült a Csepel.info.

A lap úgy tudja, hogy amikor a gépkocsi hirtelen bevágott a 35-ös busz elé, a sofőr gyorsan fékezett, hogy elkerülje az ütközést. Bár ezzel a nagyobb bajt elkerülték, a gyors fékezés miatt a busz utasai elestek, egymásra estek, és sokan megsérültek.

Információk szerint a buszon 26 gyerek is utazott, mivel a csepeli Móra Ferenc Általános Iskola diákjai éppen fogorvosi rendelésre mentek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.