Nem tudta leszúrni a férje a nőt

Szilikoncici mentett életet

A szilikonnak köszönheti az életét az a nő, akire férje késsel támadott, ám az éles fegyver nem hatolt elég mélyre ahhoz, hogy létfontosságú szerveket érjen.

2011.10.05 14:29ma.hu / manna.ro

Az életemet mentette meg, doktor úr! - mondja valószínűleg jópár nő, aki önbizalmat, jobb munkát vagy bizonyos munkakörben fizetésemelést kap egy szilikonbeültetés után. Az már ritkább, hogy a kijelentést szó szerint kell értelmezni, mint például a minap egy orosz nő esetében.

Az asszony szóváltásba keveredett a férjével, aztán a vita annyira elfajult, hogy végül a férje felkapott egy kést és szíven akarta szúrni becses nejét. Szerencsére a nőnek igen méretes szilikonbetétet ültettek a kebleibe, így a kés végül csak a mell bőrét tudta megsebezni, de nemhogy a szívét, még a mellkasát sem érte el a penge hegye.

Az orvosok megjegyezték, hogy ha nincs ott az implantátum, esélye sem lett volna túlélni a támadást. A sors fintora, hogy öt évvel ezelőtt épp a férje unszolására - és anyagi támogatása mellett - tetette be a nő a szilikontasakokat.

Nem ez az egyetlen eset, amikor a műcici életet mentett: néhány hónapja egy modell fotózkodott egy hatalmas kígyóval, amikor a hüllő váratlanul belemart a mellébe. A méreg azonban a szilikonba préselődött, így ott sem történt végzetes tragédia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.