Szerelemről álmodik az X-Faktor kiesett sztárja

Lil. C: "Üzenem a lányoknak, még szingli vagyok!"

Amiért elindult, az már sikerült: Lil. C meg akarta mutatni magát a közönségnek és a szakmának is, a kiesése pedig számára csak egy új kezdetet jelent. De az X-Faktor sztárja nemcsak énekelni és táncolni szeret.

Lil C eddigi legjobb pillanatai az X-Faktorban képgaléria

2011.12.08 11:29ma.hu / Tabu TV

Lassan három hete annak, hogy kiesett az X-Faktorból Lil. C, de az élet nem áll meg számára, a versenyben időről időre felbukkannak a már kiesett előadók, mellette pedig egymást érik a különböző fellépések, meghívások. Akkor is épp egy koncertről igyekezett hazafelé, amikor a Tabu TV stábja elcsípte őt a Corvin bevásárlóközpontban.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence - A galériához KATT a képre!

A félig magyar, félig afroamerikai fiatal művész bevallotta: nem szomorkodik, amiért kiesett a versenyből. „Én azért jelentkeztem az X-Faktorba, hogy megmutassam, hogy mit képviselek és hogy mire vagyok képes. Meg akartam mutatni azt a nézőknek, a közönségnek és a mentoroknak is, hogy én színpadra való vagyok és hogy meg tudom csinálni. Az, hogy most kiestem, nálam azt jelenti, hogy most kezdődik az egész” – magyarázta.

Hogy pontosan mi is kezdődik, azt viszont egyelőre csak ő maga tudja, mindenesetre tervekben nem szűkölködik. “Nagyon sok dolog van még előttem, mivel még csak tizenkilenc éves vagyok. Fellépések, meg album, videoklip, tehát nagyon sok mindent akarok még csinálni és nyomulni. Az egésznek a lényege ebben a médiaiparban az, hogy mennyire bírod, meddig bírod és hogy hogyan tudod csinálni” – vallotta be az énekes az internetes sztártévé videójában.

Természetesen nem maradhattak ki a lányok sem. “Nagyon aranyos és nagyon szép leányzók a női rajongók. Azt üzenem nekik, hogy nagyon köszönöm szépen, hogy támogattak és hogy szeretik, amit csinálok - és még szingli vagyok! Elsősorban a zenei iparra koncentrálok, meg tesztelem magamat, hogy meddig bírok elmenni, utána lehet akármi” – árulta el Lil. C, amivel vélhetően számtalan női rajongójának okozott örömet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.