Veronika és Seherezádé vetkőzhetett

Erotikus fotók: férfimagazinnak pózoltak a VV-lányok

A legjobb háziasszony címért versengtek a ValóVilág lányai, jutalmuk pedig nem más volt, mint egy címlapfotózás az egyik legnagyobb hazai férfimagazinnál. Ezzel követték a VV4-es lányokat.

Így készültek az erotikus fotók a villában képgaléria

2011.11.30 08:39ma.hu

Veronika és Seherezádé izgatottan, Vera és Kinga viszont sértődötten fogadta a ValóVilág luxusbörtönébe érkező népes stábot, akik az egyik legnagyobb hazai férfimagazintól érkeztek. A lakók ugyanis nem sokkal korábban háziasszonyversenyt rendeztek és a győztes jutalma egy CKM-címlapfotózás volt, amit az Érzékeny lány és Cselszövő csak kívülről figyelhetett.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence - A galériához KATT a képre!


A kacsaszájú lány viszont bevallotta, hogy ezzel élete egyik legnagyobb álma teljesült, és Seherezádé is osztotta véleményét: "hülye lenne, aki ezt nem várná". Érthető hát a "kívülállók" irigykedése, Vera meg azzal próbálta vigasztalni Kingát, hogy jobb is, hogy így történt, mert nekik sokat kéne fogyni a tökéletes fotókhoz. Kinga ettől persze egy cseppet sem tűnt boldogabbnak, de melyik nő örülne, ha az orra alá dörgölnék, hogy jócskán meghízott néhány hét alatt?

Még Seri is bevallotta, hogy a beköltözés óta négy kilóval többet mutat a mérleg, de azzal nyugtatgatta magát, hogy mások 10 kilót is magukra szedtek. "Engem senki nem fog lefotózni, csak a Diéta magazin" - jegyezte meg duzzogva Kinga, amikor tüntetőleg elvonult a nyugiszobába Fecóval.

Attila és Csaba viszont nem titkolt érdeklődéssel szemlélték az egy szál madzagban - mert már a bugyi szó is túlzás rá - szaladgáló Veronikát és Seherezádét, időnként be-beszólogatva nekik. De a két lány a folyamatos ugratás ellenére is rendkívül élvezte, hogy a figyelem és a fényképezőgép fókuszába került, a fiúk reakciói alapján pedig a végeremény is egyértelműen jónak ígérkezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.