Végleg vége Seherezádé és Gergő viszonyának?

Kiborultak a villalakók a búcsúlevelektől: megint kapcsolatok borultak

Már a párbaj eredménye is alaposan összezavarta a villán belüli erőviszonyokat, de újabb kanna olaj került a tűzre, amikor felbontották a két lány által írt búcsúleveleket. Eszter csak nyulat ugrasztott, Dya viszont jó nagyot szúrt.

A 2. párbajon Eszter és Dya csapott össze képgaléria

2011.11.08 07:29ma.hu

A két párbajozónak ezúttal is búcsúlevelet kellett írnia a vasárnap esti harc előtt, melyben olyan titkot osztottak meg a villalakókkal, ami újabb adag olaj volt a tűzre. Miközben a többség által mélyen gyűlölt és kiközösített Eszter csupán ki akarta ugrasztani a nyulat a bokorból, trükkösen arra kényszerítve Pétert, hogy valljon végre színt Verának, addig Dya igencsak szép "örökséget" hagyott a távozása után.

Noha a többiek a karrierista Esztert tartják nagy taktikusnak, most mégis a plázacica tudott olyan titkot kikotyogni, ami után erőteljes átrendeződés várható az erőviszonyokban. Levelében ugyanis leírta, hogy a ValóVilág 5 még megmaradt "szerelmespárja" nem is annyira szerelmes, legalábbis az egyik fele semmiképp.

Fotó: ValóVilág (A galériához KATT a képre!)


"Egyszer egy bizalmas beszélgetés után Gergő elárulta nekem és Kingának, hogy Seri egyáltalán nem az ő esete. És ha kikerül innen, feltétlen fel szeretné venni a kapcsolatot Csillával, és Serivel ezért van. Nem az ő esete, ezt Csilla tudja jól."

Ezen Seherezádé érthető módon kiakadt, és az alfahím szemére vetette, hogy akkor miért mondogatta neki már az első naptól kezdve, hogy vibrálnak. "Egy féreg! Ez a pondró meg ne keressen, mert szembeköpöm!" - háborgott a mellette álló Annamarinak. Ráadásul erre jó oka is van, hisz korábban kint hagyott szerelme épp Gergő miatt szakított vele, most tehát tipikusan a két szék között a padló esete állt elő.

És hogy mi a helyzet Verával és Péterrel? Nos, a közöttük valóban megbújó vonzalom továbbra is csak a felszín alatt lapul, mert Vera nagy fájdalmára a fiú ezúttal is kitért a vallomás elől. Utóbb azt mondta: miközben nyomta a süketelést, dühös volt Eszterre, amiért ilyen helyzetbe hozta és dühös volt Verára is, amiért ő meg ragaszkodott a nyilvános megbeszéléshez.

Vera viszont később sírva vallotta be Esztinek: eddig csak egyvalakiben találta meg azokat a tulajdonságokat, amiket most Péterben, és számára olyan a valóságshow-veterán, mint egy pohár víz a sivatagban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.