Ismét Csaba a ValóVilág védett játékosa

Galéria - A csíkosok végre nyertek a kockások ellen

Az egész hét a csíkosok és a kockások folyamatos küzdelméről szól a ValóVilágban, ahol a kétfelé osztott játékosok újabb és újabb versenyszámokban mérik össze képességeiket. A csíkosoknak eddig nem igazán termett babér.

Győztek a Csíkosok! képgaléria

2011.10.28 10:29ma.hu / RTL Klub

A villalakók a hét elején két csoportra bomlottak, így töltik a nap 24 óráját. A Csíkos és a Kockás csapat nem kommunikálhat egymással és a villa két külön részén laknak. Aki mégis vét a szabályok ellen, büntetést kap. A ValóVilág játékosai egymásnak írtak büntetéseket, így fordulhatott elő, hogy Shadi békatalpban ügetett, Fecó pedig lefekvésig nem ülhetett le.

Paradicsomlefetyelő verseny (Fotó: RTL Klub/Bársony Bence - A galériához KATT a képre!)


A két csapat folyamatosan különböző feladatokban mérkőzik meg egymással, a végén a nyeremény egy kirándulás lesz, amit a nézők szavaztak meg. A versenyek sorát eddig többnyire a kockások nyerték meg, ám a hét közepén váratlan fordulat következett: a csapatoknak egy-egy játékost el kellett cserélniük, azt a társukat küldték át az ellenfélhez, aki a közös tanácskozás alapján a legkevésbé fog nekik hiányozni.

A kockások gyorsan megszabadultak a mostanában közellenség Esztertől, aki persze ezen igencsak kiborult. A csíkosok viszont nehezen jutottak dűlőre, míg végül Verát bocsátották át az ellenséges térfélre, azzal a búcsúüzenettel, hogy lélekben maradjon csíkos.

Az új felállás láthatóan megbolygatta az eddigi erőviszonyokat, ugyanis a legutóbbi fordulóban végre az eddig nyeretlen csíkosok diadalmaskodtak - a feladatok közt Gergőnek és Serinek kellett összemérnie, ki ismeri jobban a másikat, de volt paradicsomleves-lefetyelés és vízhordás is, utóbbi a ruhából csavarva.

A csapat napi jutalma egy fejedelmi vacsora volt, de a kirándulásért tovább folyik a harc.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.