Nehezen viselik a vesztes Fura a kudarcot

Kiesett a szavazáson: "A ValóVilág egy átverés!"

Ha valakinek nem sikerül elérnie azt, amiért küzd, akkor a legkönnyebb mindjárt csalást kiáltani: így tett Edi is, aki ölebével, Rudival szeretett volna bejutni a ValóVilágba, de nem jött össze.

Birtokba vették az első lakók az ötödik ValóVillát képgaléria

2011.09.20 12:33ma.hu

A legkevésbé sem ért meglepetésként senkit, hogy a ValóVilág beszavazásán alulmaradt játékosok egyike máris csalást kiáltott. Sőt, igazából az a meglepő, hogy erre csak a hetedik beszavazás után került sor, nem pedig hamarabb, hisz a vereséget mindenki nehezen viseli.

A Furák kategória két hoppon maradt jelöltje azonban már az eredmény kimondásakor elkezdte egymást hergelni: miközben a stúdióban ülő közönség egy része őrjöngve ünnepelte a "Halált", azaz Annamáriát, azalatt Edi, hóna alatt Rudival máris bőszen gesztikulálva osztotta meg érzéseit az ugyancsak értetlenkedő Adriennel.

Edi és Rudi (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

A "kutyás nő", akinek ölebe a bemutatkozófilm szerint világbékét szeretne teremteni, az Új Ász szerint bundára és előre eldöntött eredményre gyanakszik. "Ez abszolúte el volt döntve, hatalmas csalódás! 34 évesen lehet, talán kicsit naiv vagyok, hogy bedőltem ennek!" - háborgott.

Aztán elmesélte, milyen furcsaságokra lett figyelmes a szavazás alatt. Úgy találta: csak Adrienn és az ő szurkolótáborát intették többször is csendre a rendezők, miközben Annamária barátai akadálytalanul kiabálhattak és hőzönghettek. Ez azonban még nem volt elég: a szavazás lezárása előtt már szóltak a halálarcú lány táborának, hogy találják ki, ki lesz az a négy ember, aki odamehet hozzá elbúcsúzni, ám arról nem tett említést, hogy ugyanezt a felhívást vajon az ő vagy Adrienn csapata is megkapta-e - ebből szintén nem tud másra gondolni, mint arra, hogy előre le volt játszva a meccs.

Nem ennyire sarkosan, de ugyancsak csalódottan fogalmazott Adrienn, aki úgy véli, őt szívesen nézték volna az emberek, mert ő vicces és imádnivaló, a bejutott versenyző unalmasságával ellentétben, akit mindenki gyűlölni fog - és tény, hogy a villalakók többségével már a beköltözése utáni percekben sikerült kiásnia a csatabárdot.

Hogy van-e a lányok vádaskodásában bármi igazságtartalom, azt csak az RTL Klub tudhatja, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy olyan verseny még nem volt, amióta csak világ a világ, amelyen a vesztes ne szimatolt volna csalást. A csatorna szerint ezúttal is erről van szó, hisz a bundavádak mindig is a vesztesek oldaláról érkeznek, akik saját maguk helyett azonnal másban keresik a hibát - cáfolták a vádakat az RTL Klub részéről.

Láthatóan megfagyott Edi&Rudi és Adrienn (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.