Veronikának "jólesett"

ValóVilág: Orbitális pofon fogadta a szerelmes Cristofelt

Térdenállva előadott vallomással készült Cristofel a visszatérésre, ám villabeli szerelme, Veronika úgy gondolta, a romantika előtt még van egy kis dolga: csak úgy csattant a pofon!

2011.11.04 11:29ma.hu

"Bocs, ez nagyon jólesett. Most már beszélgethetünk" - fogadta a megilletődött Veronika a ValóVilág színfalai közé visszatérő Cristofelt, közvetlen azután, hogy egy hatalmas pofont kevert le az előtte térdeplő kubai macsónak. Pedig a játékból másfél hete kiesett skalpvadász épp azért tért vissza, hogy személyesen tisztázhassák a félreértést, amit egy kiesése előtt írt levél okozott.

Az azóta is tartó háborút az robbantotta ki, hogy kiderült: Eszter bevallotta, hogy felizgult Cristofel egyik "bemutatójától", a skalpvadász pedig nevéhez híven egy percig sem zárkózott el az elől, hogy lefeküdjenek, még úgy is, hogy közben szerelme, Veronika szintén a villában van. Eszter persze ezt határozottan visszautasította, számára csak akkor jöhetne szóba Cris, ha szabad lenne, ám mire ezt elmondhatta volna, Cristofel levélben megírt vallomása már kellően kiakasztotta a villalakókat.

Bár első dühében akkor Alekosz exe rögtön kijelentette, hogy hallani sem akar többé Cristofelről, mégis láthatóan megszenvedte az eseményeket, és Cris sem igazán találta a helyét a kiesése után: hiába ugrálták körül a csajok, ő egyre csak a villában megismert kedvesére gondolt. Így hát a szerkesztők lehetőséget adtak nekik, hogy rendezzék a kapcsolatukat.

De ez, ahogy már írtuk, nem indult épp zökkenőmentesen. A boldog egymásra borulás helyett ugyanis Veronika a pofonnal köszöntötte kedvesét, aki persze csak hebegett-habogott, fogalma sem volt, mivel érdemelte ki ezt a vehemens fogadtatást. De aztán kibökte, hogy csak Veronika miatt tért vissza, igaz, előtte kézjelekkel mutogatott a villa üvegfala mögött szorongó Eszternek is - szóval a bonyodalmak várhatóan még fokozódnak, annál is inkább, mert a jogászlány vasárnap párbajra megy.

Veronika pedig azért pánikol, mert ha Eszter kiesik, akkor a villa falain kívül már semmi nem fog az egymásra gerjedt fiatalok útjába állni, és úgy végképp elveszítheti Crist. Hacsak nem sikerült teljes mértékben tisztázni mindent - és ez péntek este ki is derül!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.