A háztető forró, a kaktusz szúrós

Szúrós videó: három napig tartott a macskának, mire lejött a kaktuszról

Három napig tanakodott azon, hogyan juthat le az igen szúrós kaktuszról a szőrös macskaféle.

2011.11.15 16:04ma.hu

A filmekből ismerős jelent, mikor a bátortalan cica felmászik a fára, és a tűzoltóknak kell lehozniuk - miközben a pongyolás öreg néni visítozik a fa alatt. Egy Arizona állambeli minipárduc azonban most egy hatalmas saguaro kaktusz tetején ragadt fent - legalább három napra.

Phoenixtől északkeletre a sivatagban élők vették észre a fekete színű, fehér foltokkal tarkított jószágot a körülbelül 10 méter magas kaktusz tetején. Időnként a macska felállt és körülnézett, azon tanakodva miként juthatna le, esetleg azon, hogy a manóba sikerült egyáltalán feljutnia.

Az ABC15.com helikopterről készült videóján látszik, hogy végül a macska három nap után megunta a tarthatatlan helyzetet és elindult lefelé. Először fejjel előre próbált lemászni, de később megfordult és hátrafelé csúszott le. Végül ugrott egy nagyot, szokás szerint talpra érkezett és nekiindult a végtelen sivatagnak.

A videót megtekintheti itt >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.