Az egyik tud főzni, a másik meg kibicel

Gombos Edina és Sági Szilárd kétszer süti

November 26-án indul a FEM3 új főzős műsora, a Kétszersült, amelyben a gasztrokibic Sági Szilárd és Gombos Edina főzik ki a finomságokat.

2011.11.08 17:29FEM3

November 26-tól új gasztromagazin indul a FEM3 csatornán. A szombatonként 17 órakor kezdődő Kétszersült minden adásában egy teljes menüsort főznek meg Edináék és a fő fogás elkészítéséhez sztárvendéget hívnak segítségül.

Nem csak híres emberek, hanem gyerekek is segédkeznek majd a műsorban, hogy bebizonyítsák, a picikkel együtt még vidámabb a konyhában töltött idő.

A Kétszersültnek több állandó rovata lesz. Egy csokoládé manufaktúra segítségével például minden adásban egy különleges bonbon elkészítését sajátíthatják el a nézők. A műsor kiemelt figyelmet fordít az egészségmegőrzésre és az egészséges táplálkozásra is.

A Top5 rovat tematikus gyűjteménye eddig kevésbé ismert tényeket oszt meg a nézőkkel, vagy éppen tévhiteket oszlat szét. Gombos Edina elhozza a FEM3-ra a világ gasztrohíreit is, friss információkkal látva el a konyhaművészet szerelmeseit, míg Sági Szilárd praktikus konyhai tanácsokkal segít eligazodni a mindennapok kulináris útvesztőjében.

Fotó: FEM3


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.