Csak a munkája számít a kőszívű sztárnak?

Szívátültetésre vár Laklóth Aladár

A beharangozókból már tudni lehet, hogy hamarosan Csillagkútra érkezik Laklóth Aladár, csakhogy a sármos színész ezúttal egy teljesen szívtelen üzletembert alakít, akinek még a saját élete sem fontos.

2011.10.24 17:29ma.hu / RedLemon

A TV2 népszerű sorozatának szlogenje szerint Csillagkúton mindig történik valami, és ennek megfelelően ezúttal is tartogat néhány izgalmas pillanatot a csatorna a nézőknek. A már jól ismert szereplőkhöz ugyanis egy szintén népszerű színész érkezik Laklóth Aladár személyében, aki ezúttal egy kemény üzletembert alakít.

Olyannyira keményet, hogy még az sem zökkenti ki higgadt és rideg stílusából, amikor megtudja, új szív nélkül nem sok esélye van tovább élni. Ennél sokkal jobban érdekli, hogy a munkája továbbra is jól menjen, hiába próbálják a kedves nővérek győzködni őt.

Fotó: RedLemon


A színész elárulta, a forgatás előtt kissé izgult, hisz minden új feladat kihívást jelent, ugyanakkor mivel nem először szerepelt hasonló napi sorozatban, nem volt teljesen szokatlan számára ez a világ. Ráadásul sok ismerős kollégával is találkozott a díszletek közt, így hamar sikerült feloldódnia.

A karakter megformálása viszont alaposan feladta neki a leckét. „A színészek általában az érzelmeikkel domborítják ki a karaktert, ezt most nem lehetett, mivel az üzletember, akit alakítok, egy teljesen érzelemmentes figura. Csak a munkája, az üzlet érdekli, egy nagyon precíz ember. Fura volt ilyen karaktert játszani, mert a való életben ez távol áll tőlem, érzelmes embernek tartom magam” - vallotta be Laklóth Aladár, aki azt is hozzátette: reméli, hogy sikeresen vette az akadályt, de ennek eldöntését a közönségre bízza.

Debrői Gábor figurája hétfő este lép színre a Csillagvirág Klinikán, és december közepéig lesz állandó szereplője a Jóban Rosszban történetének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.