Csendháborításért bírságolták a bántalmazott nőt

Megbüntették, mert hangosan üvöltött, miközben vasvillával verték!

Vasvillával ütötte-verte a férje a válófélben lévő asszonyt, aki kétségbeesésében segítségért kiabált. A kiérkező rendőrök azonban védelem helyett még meg is büntették a nőt csendháborítás miatt.

2011.09.29 11:29ma.hu / manna.ro

Kegyetlenül elverte a 41 éves, válófélben lévő feleségét az ura, ám amikor az asszony segítségért kiabált, a kiérkező rendőrök még őt bünteték meg, amiért hangoskodásával megzavarta a környék nyugalmát.

A román Elena Miron egy hét távollét után azért ment vissza egykori közös otthonukba, hogy magával vigye néhány holmiját. Elmondása szerint a megérkezése után a férje teljesen normálisan viselkedett, semmiféle veszekedés nem volt közöttük, nyugodtan beszéltek egymással. "Aztán kihívott, megragadott egy villát és elkezdett verni" - mesélte az asszony a váratlan fordulatot.

Elena Miron (Fotó: manna.ro)


Kétségbeesett kiabálására megjelent a szomszédja, ám aztán a vasvillával feléje is hadonászó férj jobb belátásra bírta, inkább elmenekült. Nagy nehezen Elenának is sikerült kiszabadulnia a felbőszült férfi kezei közül, és azonnal a rendőrséget hívta.

Amikor a járőrök megérkeztek, a nő szinte úszott a vérben, ám panaszára a hatóság emberei csak röhögtek - mesélte az áldozat. "Jegyzőkönyvet írtak és odatették, hogy írjam alá" - mondta.

Mint kiderült, száz lejre büntették, a jegyzőkönyv szerint azért, mert "félreértés miatt keresetlen szavakat intézett a férjéhez, ezzel megzavarta a csendet és a közrendet".

Az asszony most ügyvéd segítségével adta be a fellebbezését a büntetés ellen, a rendőrök viszont azzal védekeznek, hogy a férjet is megbüntették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.