Vadító tekintet és szexis forma

Szexi képek: Nem minden csók néger, ami afrikai!

Nem rossz, nem rossz - mondhatnánk Shashi Naidoo képei láttán, sőt, valójában kifejezetten szimpatikus a hölgy, csak egy kicsit rejtélyes. Olyannyira, hogy kedvünk támadt megfejteni.

Vadító szemekkel csábít a szexi Shashi Naidoo képgaléria

2011.08.24 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Afrikáról sokaknak a csokibarna, de legalábbis valamiféle kellemesen lágy kakaószín jut az eszébe. Pedig létezik fehércsoki is, vagy legalábbis olyasvalami, amit csokinak mondanak, miközben kakaót még hírből sem látott, de azért jólesik majszolni. (Apropó, tudják, miért találták ki a fehércsokit? Hogy a néger gyerekek is össze tudják magukat maszatolni. Ha-ha-ha.)

Szóval valójában a fehér csoki egy jó nagy átverés, nem úgy Shashi Naidoo, aki ugyan fehér bőrű, mégis valódi, de ez van, ha valaki Afrikának a déli részéből származik. Ott úgy látszik, nem süt már annyira a nap, vagy ki tudja, de tulajdonképp nem is ezen kellene gondolkozni.

Hanem azon, hogy a szépséges tévébemondó és műsorvezető miért rejtegeti formás kebleit, ha már idáig kicsomagolta őket? Innen már igazán csak egy lépés kellene a tökéletes élményhez. Sebaj, már megszoktuk, hogy aki ledobja a melltartót, előbb-utóbb széttárja a kezeit is, aztán kis szerencsével mást is.

Addig élvezzük ezt, ami van!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.