Rhian Sudgen is nehezen viseli a hőséget

Izzasztó képek: A melltartót sem bírja el a kánikulában a szexistennő!

Nehezen viseli a kánikulát Rhian Sudgen - mi mással magyarázhatnánk, hogy minden ruhájától megszabadul és pihegve nyújtózik el a pálmafák alatt?

Rhian Sudgen és a kánikula: muszáj volt levetkőzni! képgaléria

2011.07.12 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic/RhianSudgen (A galériához KATT a képre!)

Ki hinné, hogy nyáron is lehet depressziós az ember? Többnyire azt gondolnánk, hogy amikor jön az ősz, meg olyan szomorú minden, és hullanak a levelek, és szürke az ég, meg effélék, na az lehangolja az embert.

Pedig nyáron, amikor javában tombol a kánikula, akkor is ugyanúgy elkedvetlenedik az ember, nincs semmi hangulata megmoccanni se, aztán már csak azon kapja magát, hogy egyedül búslakodik és semmi nem dobja fel.

Hát épp az ilyen esetekre teremtette Isten Rhian Sudgent, aki még a legpunnyasztóbb napot is feldobja, és mindjárt kedvet csinál a huncutkodáshoz!

Persze látható, hogy ő is szenved a melegtől, le is dobta minden ruháját, és hol ide fordul, hol oda tekergőzik, hátha némi enyhülést talál, de hiába, ő maga is ontja a forró erotikát, hogy lehetne hideg körülötte a levegő?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.