"Azt hittem, már elmúlt 16!"

15 éves fiút rontott meg a 38 éves pedofil nagyi

Elítélték azt a 38 éves nagymamát, aki elcsábított egy 15 éves fiút - azt hitte, már betöltötte a 16-ot. Mint kiderült, gyengéje a fiatalság: már több 18 éven alulival is szexelt.

2011.08.19 14:29ma.hu / manna.ro

Beismerte tettét egy 38 éves nő, akit végül szexuális zaklatásért elítélt a bíróság - "áldozata" egy 15 éves fiú volt. Az angol Linda Whatton azt állította, hogy fogalma sem volt a gyerek valódi koráról, azt hitte, elmúlt már 16 éves, ami jogilag még az ottani törvények szerint is kiskorúnak számít, de szexuális szempontból már épp túlnyúlik a büntethetőségi korhatáron.

A nőről az is kiderült, hogy kifejezetten vonzódik a fiatalokhoz: már több 18 éven aluli sráccal is próbálkozott, de állítólag tényleges aktus csak ebben az egy esetben történt. Tettéért nyolc hónap börtönre ítélték, a büntetés kiszabásánál figyelembe vették, hogy megbánta és szégyelli, amit csinált.

Ugyanakkor a sajtónak elpanaszolta, hogy az emberek durván ítélik őt meg, és igazságtalannak tartja, hogy pedofilnak titulálják őt.

A nőnek két fia és három lánya van, valamint viszonylag fiatal kora ellenére két unokája.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.