Külföldi nyaralása közben "látták" Budapesten

Németh Kristóf: Az újságból tudtam meg, hogy randiztam

Mozgalmasan telik a nyár a Barátok közt sztárja számára: miközben házassága végérvényesen lezárult, már csak a bírósági határozatot várja, megtudta az újságokból, hogy újra szerelmes.

2011.08.09 08:19ma.hu

"Nincs olyan nő az életemben, aki az én társam lenne" - vallotta be Németh Kristóf azokra a pletykákra reagálva, amelyek szerint a válópere kellős közepén máris újra rátalált a szerelem.

A Barátok közt sztárja ugyanis épp külföldi nyaralása kellős közepén olvasta el az újságokban, hogy azokban a napokban többen látták őt Budapesten, a Szent István parkban sétálgatni egyértelműen romantikus helyzetben egy, "a feleségére kísértetiesen hasonlító" hölggyel. Pedig jelenleg ez a személy nem létezik.

Németh Kristóf és felesége, Niki (Fotó: RTL Klub/Fókusz)

"Szoktam viccelődni, hogy az én élettársam egy férfi, és ez tényleg igaz, hiszen az én Lőrinc fiamról beszélek" - folytatta a beszámolót a Fókusz kamerája előtt, aztán végül rájött, hogy valószínűleg nem egy hasonmással, hanem valóban a feleségével láthatták őt együtt, akivel ősszel mondják ki hivatalosan is a válást.

Már csak az a kérdés, hogyan láthatták őt egy olyan napon a fővárosban, amikor ő már egy hete Montenegróban nyaralt a barátaival. "Keresztlányaimmal, az ő szüleikkel, baráti családokkal és egy nagyon kedves barátommal, Váradi Zsolt kollégámmal mentem" - mesélte.

Azt viszont egy percig sem tagadta, hogy a legizgalmasabb kérdés a rajongók számára most mégsem az ő magánélete, sokkal gyakrabban állítják meg azért, hogy kiszedjék belőle, hogyan folytatódik a sorozatbeli szál: kibékül-e ottani feleségével, Kingával, vagy a véletlen baleset folytán emlékezetkiesésben szenvedő lánynak visszatérnek az emlékei és akkor is hogyan folytatódik a történetük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.