Lóci ad erőt a színésznek

Németh Kristóf: "Sosem voltam még ilyen mélyen"

Fél éve költöztek külön, de Németh Kristóf máig képtelen feldolgozni, hogy felesége elhagyta a családi fészket. A Barátok közt színésze a lelke mélyén még reménykedik a csodában.

2011.02.07 07:29ma.hu

Augusztusban ment el Niki a Barátok közt sztárjával közös otthonukból, kisfiukat viszont hátrahagyta, hogy a mindössze három éves Lócit minél kevésbé viselje meg a szülei közt kialakult érzelmi vihar.

Németh Kristóf a kezdeti időkben még csak arról beszélt, hogy Niki Londonba utazott, ahol testvére is él, ám nem sokkal karácsony előtt kipattant az igazság: már többről van szó, mint egy hosszúra nyúlt vakációról.

Több bulvárlap akkor azt állította, hogy a fiatalasszony egy másik férfi miatt döntött úgy, új életet kezd, ezt azonban Niki egy tévéinterjúban határozottan cáfolta. A színész azóta többször hangsúlyozta: feleségére anyaként nem szólhat egyetlen rossz szót sem, Lócit gyakran látogatja és sokat vannak együtt, a kisfiú szinte semmit nem érzékelt a változásból, ugyanolyan mosolygós, mint azelőtt.

Amikor még együtt volt a család (Fotó: RTL Klub / Fókusz)


Németh Kristóf az ügy kipattanása után nem sokkal azt nyilatkozta, hogy mindketten azon dolgoznak, hogy helyrehozzák a félresiklott házasságukat, de konkrét döntésre azóta sem került sor. A színész viszont napról napra rosszabbul van, az Új Ásznak bevallotta, hogy életében csak egyszer érezte magát ennyire mélyen: édesapja halálakor.

Akkor azonban megszületett Lóci, aki számomra egy olyan kapaszkodót jelentett, akinek segítségével ki tudtam mászni a gödörből” – meséli a lapnak.

Tulajdonképp most is csak Lóci miatt tartja magát, a gyereknek nem szabad semmit észrevennie abból, hogy milyen lelki gyötrelmeken megy át az őt nevelő papája, aki eközben még mindig a csodában reménykedik. „Hamarosan le fogunk ülni Nikivel. Azt még nem tudni, mit hoz a jövő, de a gyerek érdekei azt kívánják, hogy tisztázzuk a történteket.

Niki és Kristóf 2007-ben kötöttek házasságot Balatonalmádiban, Lóci akkor már úton volt a boldog ifjú házasokhoz. A debreceni származású feleség épp férje kedvéért döntött úgy, hogy családjától távolra, Budapestre költözik, de egyelőre mindenki számára kérdés, fellángolhatnak-e újra a régi érzelmek.

Németh Kristóf: Félrevonultunk sírdogálni

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.